Што е, кој е, што ќе ми е ....Бизнис ИД?

Нашата приказна во неколку реченици, со одговори на сите прашања што би ни ги поставиле вие како корисници на нашиот сервис

Водејки се од карантините кои ги поминавме сите, насекаде низ светот… Почнавме да работиме на една идеја, заборавена на неколку листови хартија во фиока неколку години, бизнис регистар низ цела држава, да создадеме пристап помеѓу бизниси и потенцијални клиенти од секоја категорија.

Што правиме ние? Како работиме? Како може да ви помогнеме?

Ние работиме да направиме конекција помеѓу човекот и бизнисот и од тоа и двајцата да имаат бенефит. (ного мислење требе тука)

приказна во повеќе реддив

 

 

 

еее, до тука негде . ЧД

Сопственик сум на бизнис. Како ќе ми помогнете вие со мојот бизнис?

Ние активно вршиме промоција на нашиот сервис преку социјални мрежи, е-маил маркетинг, како и телефонски маркетинг.

Со тоа ги носиме вашите потенцијални клиенти на нашиот сервис и истите тие ќе ве пронајдат вас во некоја бранша (хотел, ресторан, мајстор за кола, стоматолог….)

Освен тоа, во нашите паќети нудиме и дополнително промовирање на вашите услуги.

Јас имам потреба од X информација. Можам ли лесно да ја добијам?

Даа, се рабира. Тоа е и целта на нашата платформа. Со еден кли до брз пристап на сите информации. 

Мисија

Да бидеме први во мисија

Визија

Да бидеме пак први во визија

Додај Место