Барам
 • Авто делови
 • Автобуски станици
 • Агенции за обезбедување
 • Агенција за недвижности
 • Адвокати
 • Апартмани
 • Аптеки
 • Базени
 • Банки
 • Банкомати
 • Бензински пумпи
 • Болници
 • Винарии
 • Градежништво
 • Маркети
 • Маркетинг услуги
 • Машка облека
 • Продажба - бела техника
 • Ресторани
 • Финансиски услуги
 • Фризерски салон
 • Хотели
Каде?

САНИК ИНЖЕНЕРИНГ

 

Бидете први со оценка за бизнисот

Саник Инженеринг е градежна компанија основана 23.01.2006 со 13 годишно искуство во областа на градежништвото. Основана од страна на Сашо Петковски компанијата веќе има тим од 20 вработени кои постојано се стремат кон постигнување на светските трендови и квалитет во градежништвото пружајќи ви идеално решение коешто вие ќе го нарекувате дом! Во своето портфолио Саник има бројни проекти како

* Станбена зграда Франце Прешерн
* Индустриско деловен објект бензинска пумпа Кадино
* Станбени објекти Манчу Матак бр. 35 и 37
* Станбен објект Мраморец
* Станбен објект Пресека
* Станбени објекти Кичевска бр. 27, 29 и 36
* Станбен објект Ибе Паликуќа 7
* Станбено деловен објект Васил Ѓоргов 19.

Комапнија којашто стои на располагање на своите клиенти и во секое време можете за дополнителни информации да ги добиете на: 02 3233 389, [email protected] или www.sanik.mk.

Напиши рецензија

Вашата оценка
angry
crying
sleeping
smily
cool
Прелистувај

Вашата препорака е препорачлива да биде најмалку 140 карактери.

Pin It on Pinterest