Опис

Ал Ма-Савиќ ДООЕЛ е семеен бизнис со долга традиција во производството и трговијата со овошје и зеленчук и тенденција за нивно промовирање и пласирање на странски пазари. Работиме и сме во директен контакт со производители на овошје и зеленчук, т.е. работиме без посредници и го претставуваме првото ниво во трговијата.

Со текот на годините, стекнавме долгогодишно искуство во производството и понудата на овошје и зеленчук и сме во директна соработка со најдобрите индивидуални земјоделски подизведувачи од нашиот регион и пошироко, што обезбедува задоволување на побарувачката на нашите клиенти.

Ал Ма Савиќ ДООЕЛ е сигурна компанија, доследен и навремен снабдувач на овошје и зеленчук и на домашниот и на странскиот пазар, која обезбедува испорака на широк спектар на производи од домашно и странско потекло. Ние се стремиме да обезбедиме квалитетна услуга со доволни и разновидни количини, брза испорака и пристојна цена што ќе биде конкурентна на вашите пазари, што ќе овозможи тенденција за градење долгорочни партнерства со домашни и странски клиенти.

Локација

5H2C+8XH, Стојаково, Македонија

Социјални мрежи
  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место