Опис

Искусете ги најдобрите 100% Beef - Pork сендвичи во Скопје, со лепче или без, и додатоци што се повеќе од само помфрит.

Локација

Brisket Sandwich Bar, Даме Груев, Скопје, Македонија

Социјални мрежи
Регион
Категории
Контакт


    mood_bad
  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед