Опис

Бутик Крила — Гевгелија Долна облека, пижами, блузи, капи... Се наоѓаме на улица Деко Ковачев број 17, близу Тобако Булевар. Ве очекуваме!

Локација

butik krila, Deko Kovacev, Гевгелија, Северна Македонија

Социјални мрежи
Затворено
Отворено време денес: 10:00 am - 8:00 pm
 • Понеделник

  10:00 am - 8:00 pm

 • вторник

  10:00 am - 8:00 pm

 • Среда

  10:00 am - 8:00 pm

 • Четврток

  10:00 am - 8:00 pm

 • Петок

  10:00 am - 8:00 pm

 • Сабота

  10:00 am - 4:00 pm

 • Недела

  N / A

 • февруари 1, 2023 6:20 am локално време

Контакт

  • Zoran
   јануари 10, 2022 во 8:01 pm

   Odlicen asortiman , pristapni ceni , usluga besprrkorna.

   Оцени

   Гостопримство

   Услуга

   Цени

  Додадете преглед

  Вие исто така може да бидете заинтересирани

  Додај Место