Опис

Добредојдовте во нашето катче за кафе! Ние сме семејно кафуле на Маршал Тито 131, Гевгелија (Северна Македонија) кое служи свежо мелено кафе, домашни слатки и свежи сокови.

Ја отворивме нашата продавница за клиенти во мај 2019 година. Оттогаш се обидуваме да насмееме на секој наш клиент, обезбедувајќи пријателска услуга и вкусна храна и кафе.

Локација

Coffee In, Гевгелија, Македонија

Социјални мрежи
Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место