Опис

Ресторан Дрим, сместено во историски монументалниот комплекс, манастирот Св. Наум, е отворено во 1986-та. Од тогаш, стана симбол на мир, тишина, и одлично кулинарство. Со годините, рестоарнот беше реоновиран повеќе пати, и конечно во 2009-та година стана еднаков дел на брендот на Куба Либре. Денес, нашиот ресторан Куба Либре Дрим е едно од најубавите места во Охрид за вечера и релаксација, со поглед кон Св. Нуам. Со капацитет од повеќе од 200 личности, Куба Либре Дрим е погоден за секоја прилика.

 

Restaurant Drim, placed in the historic, monumental complex of St. Naum’s monastery, has opened it gates in 1986. Since then it has been synonym for tranquility, calmness and great cuisine, especially designed for the sophisticated needs of its guests. Throughout the years, the restaurant has been renovated and constantly decorated and finally in 2009 has become an equal counterpart of the Cuba Libre brand. Today, our restaurant Cuba Libre Drim, is one of the best places to dine and relax when seightseeing in St. Naum. With its capacity of more than 200 seats, Cuba Libre Drim is suitable for every occasion.

Локација

Cuba Libre Restaurant Drim, Северна Македонија

Социјални мрежи
Затворено
Отворено време денес: 8:30 am - 8:00 pm
 • Понеделник

  8:30 am - 8:00 pm

 • вторник

  8:30 am - 8:00 pm

 • Среда

  8:30 am - 8:00 pm

 • Четврток

  8:30 am - 8:00 pm

 • Петок

  8:30 am - 8:00 pm

 • Сабота

  8:30 am - 8:30 pm

 • Недела

  N / A

 • февруари 1, 2023 6:58 am локално време

Категории
Контакт

 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место