Опис

Де факто е место каде што можете да ги одморете комплетно сите ваши сетила. Секогаш насмеаниот персонал со добра услуга ќе ви го поправат денот на подобро!

Локација

Де Факто, Вардарски Рид, Гевгелија, Македонија

Социјални мрежи
Отворено
Отворено време денес: 9:00 am - 1:00 am
 • Понеделник

  9:00 am - 1:00 am

 • вторник

  9:00 am - 1:00 am

 • Среда

  9:00 am - 1:00 am

 • Четврток

  9:00 am - 1:00 am

 • Петок

  9:00 am - 1:00 am

 • Сабота

  9:00 am - 6:00 am

 • Недела

  12:00 pm - 9:00 am

 • октомври 3, 2022 9:00 am локално време

Контакт


 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место