Опис

Element Cafe е кафуле кое се наоѓа во центарот на Кавадарци.
Element Cafe е долгорочна традиција која го прави веќе долго време најдоброто кафе во градот и најдобрите журки за викенд.

Локација

Илинденска 11, Кавадарци 1430, Македонија

Социјални мрежи
Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место