Опис

Почувствивајте ја оазата во центарот на градот, магијата на медитеранот и гастрономски избалансираната храна само во GET lounge bar.

Локација

Get Caffe Lounge Bar, 23-ти Октомври, Скопје, Македонија

Социјални мрежи
Регион
Контакт


    mood_bad
  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед