Опис

Хотел Монтана Палас беше изграден во 1973 во Југославија како државна компанија. Денес е во приватна сопственост управуван како флексибилен стартап.

Во 2010 овој хотел беше преземен од локална фамилија и од тогаш помина низ неколку циклуси на реновирање. Низ ребрендирање имиџот беше повратен. Продажбата е порасната 10 пати досега и продолжува да расте.

Локација

Hotel Montana Palace, Крушево, Македонија

Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место