Опис

Хотелот Портал е удобно и модерно место сместено во мирна околина. Се наоѓа веднаш до болницата Систина на кејот на реката Вардар. Има топол, функционален и модерен ентериер.

Располога со соби и апартмани коишто се опремени со телевизор со сателитска програма, бесплатен безжичен интернет, клима и бесплатен сопствен паркинг.
Ресторан барот нуди секаков вид на пијалоци, ладни и топли закуски. Персоналот е љубезен и пријатен за соработка.

Локација

Hotel Portal, Скупи, Скопје, Македонија

Регион
Категории
Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место