Опис

SKY Hotel е нов, модерен, луксузен хотел со пет ѕвездички, кој ги задоволува највисоките стандарди за услуги и капацитети, со што го прави нашиот хотел место за кое сте сонувале. Сместен на само 1 км од Граничниот премин Богородица во Северна Македонија, со директен пристап од автопатот и само 1 час возење од аеродромите во Скопје и Солун, тој е лесно достапен за сите странски и домашни гости и посетители.

Сите овие заедно го прават хотелот СКАЈ атрактивно место за сите гости со различни вкусови и цели, деловни или рекреативни.

SKY Hotel има 42 соби, елегантно опремени, со минибар, сеф, ТВ со рамен екран и бања со бесплатни додатоци.
За време на престојот, на располагање имате неколку објекти како што се SKY Bar и ресторан со панорамски поглед, Спа центар, Фитнес центар, Конференциска сала и слот клуб SYNOTtip.

Хотелот СКАЈ, на барање на гостите, обезбедува туристички водич за рекреативни прошетки во околината, вински туризам и други видови факултативни и излетнички активности.

Локација

Автопат „Пријателство“ 8b, Гевгелија 1480, Македонија

Социјални мрежи
  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место