Опис

Хотел Су се наоѓа на крајбрежјето на Охирдското езеро, на мирно и тихо место, но сепак на 10-тина минути пешачење од центарот на Охирд.

Ресторанот на Хотел Су се наоѓа на врвот на хотелот и овозможува непречен поглед кон Охирдското езеро додека уживате во специјалитетите и одличниот амбиент.

 

Локација

Su rooftop restaurant, Кеј Македонија, Охрид, Северна Македонија

Социјални мрежи
Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место