Опис

Имако Вино е модерна винарска визба која успешно ги комбинира современите технологии за производство на вино со креативност и знаење со цел да произведе првокласни вина. Одгледувањето на грозјето и бербата се резултат на макотрпна работа во текот на целата година. Но, тоа е само почеток во потрагата по подобар квалитет и совршеност на нашите вина.

Локација

Imako Vino Winery, Штип, Македонија

Социјални мрежи
Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место