Опис

Комплексот МИНАМИ се наоѓа во С.Горно Коњско, Охрид, Македонија, 11 километри од центарот на градот Охрид. Се наоѓа во Националниот парк Галичица, 1100м.н.с.л. со свеж планински воздух, на прекрасна локација од каде што можете да го видите целото Охридско Езеро,

Комплекс МИНАМИ е најдоброто место за одмор и уживање во планинските предизвици (пешачење, возење велосипед и друго). Во рамките на Комплекс Минами, има четири дрвени куќи и една камена куќа. Станува збор за седум студија и еден апартман каде можат да се сместат 34 луѓе.

Имаме и традиционален ресторан со 100 седишта, со прекрасен поглед со поглед на целото Охридско Езеро, каде што можете да вкусите македонски традиционални домашни јадења.

Покрај тоа, овде можете да изнајмите возила АТВ и Баги за да ги пробате нашите патувања низ Националниот парк Галичица со еден од нашите професионални туристички водичи или можете сами да ги изнајмите и да ги пробате.

Ние го нудиме сето ова, но за вистинско задоволство и уживање, мора да не посетите. Ве очекуваме!

Локација

Villa Minami, Горно Коњско, Македонија

Социјални мрежи
Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место