Опис

LIT маркетинг е тим од мотивирани и ентузијастични професионалци кои започнале со продажба на хостинг и домен, во кои се родила амбиција да ги усовршат нивните способности и да изградат нов бренд кои ќе им помогнат на претпријатијата на поинаков начин. Новиот бренд LIT маркетинг е одлична новосоздадена маркетинг агенција која има визија и мисија да ги развива бизнисите во дигиталната ера.

Локација

Bulevar, Гевгелија, Македонија

Карактеристики
Социјални мрежи
Отворено
Отворено 24 часа денес
 • Понеделник

  Отворено 24 часа

 • вторник

  Отворено 24 часа

 • Среда

  Отворено 24 часа

 • Четврток

  Отворено 24 часа

 • Петок

  Отворено 24 часа

 • Сабота

  Отворено 24 часа

 • Недела

  Отворено 24 часа

 • февруари 1, 2023 6:29 am локално време

Контакт

 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед

  Вие исто така може да бидете заинтересирани

  Додај Место