Опис

Мат Стар е трговска марка застапена во повеќе од десет земји, вклучувајќи ги Бугарија, Македонија, Турција, Грција, Србија, Франција, Албанија, Германија, Унгарија, Италија и Романија. Палетата на производи на Мат Стар се состои од над 1.000 артикли – класични чевли и патики за секоја сезона, изработени од природна или вештачка кожа, велур или набук, како и текстилни чевли, кои одговараат на различни побарувања и вкусови на клиентите. Мат Стар ги освојува светските пазари.

Локација

Matstar Gevgelija, 7-mi Noemvri, Гевгелија, Македонија

Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место