Опис

Компанијата Мобеликс е основана 2002 година како увозник и дистрибутер на мобилни телефони и мобилна опрема во Македонија. За краток период стана лидер на македонскиот пазар на мобилни телефони.

Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон.

Денес „МОБЕЛИКС“ ја продолжуваат својата мисија – секогаш да бидат во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.

Локација

Mobelix Premium Mobilara, Борис Траjковски, Скопје, Северна Македонија

Социјални мрежи
Регион
Категории
Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место