Опис

Апартманите ОАСИС располагаат со комплетно опремени апартмани во центарот на Гевгелија, 5 мин од границата помеѓу Северна Македонија и Грција. Во рамките на имотот има свеж бар, со свежо подготвен вегански, сурови, оброци и пијалоци без глутен.

Локација

OASIS Apartments & Cafe, Слободан Митров Данко, Гевгелија, Македонија

Социјални мрежи
Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место