Опис

Научете да возите правилно на безбеден начин, надвор од сообраќај и без страв од незгода, возете мрежно со вашите пријатели на добро познати светски патеки со познати автомобили ( Ferrari Bugati... ) , како и на домашните Водно и Кичево со Yugo или Фичо.

Локација

Race Center mk, Иван Хаџиниколов, Драчево, Северна Македонија

Социјални мрежи
Регион
Категории
Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место