Опис

Бидете дел од најубавата градска приказна...
Ресторан Дион - највкусна храна, најубава атмосфера, врвна услуга, легендарни ноќни живи свирки!

Повелете и вкусете ја најквалитетната храна со најповолни цени во градот...

Локација

Restaurant Dion, Кеј 13-ти Ноември, Скопје, Македонија

Социјални мрежи
Регион
Категории
Контакт


    mood_bad
  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед