Опис

Ресторанот „Елени“ е семеен ресторан, локализиран во Гевгелија, пријатно место надвор од градската гужва, место за уживање и вкусна храна. Посетете не, нема да зажалите!

Локација

Eleni, Радован Ковачевиќ, Гевгелија, Македонија

Социјални мрежи
  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место