Опис

Ресторан Билјанини извори е место во Охрид кое се наоѓа на 1 километар од центарот на градот, под Билјанини извори.

Ресторанот ви овозможува да уживате во убавините на Билјанини извори и да слушате звуци од природата, додека уживате во традиционалната храна која ја нуди ресотранот.

Сето тоа го пратив Ресторан Билјанини Извори едно од најдобрите места во Охрид за уживање, релаксација, и добра храна.

Локација

Biljana's Springs Restaurant, Р1301, Охрид, Северна Македонија

Затворено
Отворено време денес: 8:00 am - 12:00 am
 • Понеделник

  8:00 am - 12:00 am

 • вторник

  8:00 am - 12:00 am

 • Среда

  8:00 am - 12:00 am

 • Четврток

  8:00 am - 12:00 am

 • Петок

  8:00 am - 1:00 am

 • Сабота

  8:00 am - 1:00 am

 • Недела

  8:00 am - 1:00 am

 • февруари 1, 2023 7:25 am локално време

Категории
Контакт

 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место