Опис

Македонска кујна, со приказна која започнува во 1963 на Скопска Црна Гора во национален ресторан чардарк сега прераскажана во срцето на Дебар Маало во центарот на боемскиот дух на Скопје. Вратете се заедно да ја раскажуваме приказната наречена Чардак !!!

Локација

Čardak, Ѓорѓи Пешков, Скопје, Северна Македонија

Социјални мрежи
  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место