Опис

Ресторан Канео е место во Охрид кое започнало со работа во 1993 година како фамилијарен бизнис.

Локацијата на ресторанот ви овозможува да уживате во воодушевувачката гледка коај е Св. Џон Канео.

Локација

Restoran Kaneo, Кочо Рацин, Охрид, Северна Македонија

Социјални мрежи
Отвора за 30 минути
Отворено време денес: 8:00 am - 12:00 am
 • Понеделник

  8:00 am - 12:00 am

 • вторник

  8:00 am - 12:00 am

 • Среда

  8:00 am - 12:00 am

 • Четврток

  8:00 am - 12:00 am

 • Петок

  8:00 am - 12:00 am

 • Сабота

  8:00 am - 12:00 am

 • Недела

  8:00 am - 12:00 am

 • февруари 1, 2023 7:32 am локално време

Категории
Контакт

 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место