Опис

Piazza Liberta е фамилијарен бизнис основан во Јуни 2000 год. Од тогаш постојано сме посветени да им одговориме на потребите и барањата на нашите гости. Со цело срце и душа вложуваме да им обезбедиме на нашите гости топол и добредојден амбиент каде што за брзо време ќе им преовладее чувството на “дома". Piazza Liberta e познат како омилениот „Кикирики бар“, каде гостите ја негуваат долгогодишната традиција со фрлање на лушпите на кикириките додека уживаат консумирајќи ладно пиво.

Локација

Piazza Liberta, Dimitrie Chupovski, Скопје, Македонија

Социјални мрежи
Отворено
Отворено време денес: 8:00 am - 12:00 am
 • Понеделник

  8:00 am - 12:00 am

 • вторник

  8:00 am - 12:00 am

 • Среда

  8:00 am - 12:00 am

 • Четврток

  8:00 am - 12:00 am

 • Петок

  8:00 am - 12:00 am

 • Сабота

  8:00 am - 12:00 am

 • Недела

  Затворено

 • февруари 1, 2023 8:04 am локално време

Контакт

 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место