Опис

Ресторан Сино се наоѓа во просториите на автобуската станица на град Кавадарци до КАМ маркет.

Локација

Ресторан Сино, Охридска, Кавадарци, Македонија

Социјални мрежи
Категории
Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место