Опис

Продаваме и местиме подови повеќе од 10 години. Ништо неможе да го замени времето и искуството. Во нашиот асортиман имаме само материјало со врвен квалитет кои траат подолго време.

Нарачајте денес и добијте ги вашите материјали утредента, доставени до вашата врата.

Не сте спремни да го поставите вашиот ламинат? Не е проблем, нашите професионални монтери ќе го постават за вас.

Доколку  сте заинтересирани за нашите производи и материјали, стапете во контакт и добијте бесплатна консултација!

Локација

Karaorman 1, Gjevgjeli, Македонија

Социјални мрежи
Не е достапно
Денешниот распоред за работа не е достапен
 • Понеделник

  N / A

 • вторник

  N / A

 • Среда

  N / A

 • Четврток

  N / A

 • Петок

  N / A

 • Сабота

  N / A

 • Недела

  N / A

 • февруари 1, 2023 5:35 am локално време

Контакт

 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место