Опис

Сендвичара Апни Си се наоѓа во Гевгелија близо училиштето Крсте Мисирков.

Локација

Karaorman 1, Gjevgjeli, Северна Македонија

Социјални мрежи
Категории
Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место