Опис

Престојувајте во срцето на главниот град на Македонија, во хотелот Скопје Мериот. Нашата удобна локација во Центарот на градот овозможува неспоредлив пристап до многу од најпопуларните атракции во областа, вклучувајќи ги плоштадот Македонија, Старата чаршија и Уметничкиот мост. Започнете го утрото веднаш со обемен тренинг во нашиот 24-часовен фитнес центар, со кардио опрема и слободни тежини, или направете круг во нашиот пенлив затворен базен.

Откако ќе развиете апетит, посетете го нашиот ресторан на самото место, нудејќи уникатна спој на медитерански и источноевропски кујни подготвени во отворена кујна атмосфера. Завршете ја вашата ноќ во нашите пространи сместувања, нудејќи мирна ноќ на бескрајна релаксација.

Удар назад пред ТВ со рамен панел, фатете се за било каква работа што трае на нашите ергономски работни маси, потпрете ја главата на еден од нашите кадифни кревети или резервирајте соба за извршно ниво за пристап до нашата приватна дневна соба. Нема подобар начин да се доживее живата култура на градот отколку во хотелот Скопје Мериот.

Локација

Skopje Marriott Hotel, Скопје, Македонија

Социјални мрежи
Контакт

  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед
    Додај Место