Опис

Во центарот на градот, вкусни и шарени бургери. Еден поинаков вкус, еден поинаков бургер - Space Burger.

Повелете, одберете го вашиот фаворит. Вашата нарачка можете да ја направите на 071386334 или преку kliknijadi.mk

Локација

Space Burger, Dimitrie Chupovski, Скопје, Македонија

Карактеристики
Социјални мрежи
Категории
Контакт

  • anonimen
   август 15, 2021 во 8:44 am

   odlicni sendvici!

   Оцени

   Гостопримство

   Услуга

   Цени

  Додадете преглед
  Додај Место