Опис

SushiСo претставува синџир на ресторани со карактеристична јапонска, тајландска и кинеска храна.

Локација

Sushi Co, Аминта Treti, Скопје, Македонија

Социјални мрежи
Регион
Категории
Контакт


    mood_bad
  • Сè уште нема коментари
  • Додадете преглед