Опис

Taco's Jam е  ресторан во Скопје фоукусиран на мексиканска храна како такос, чурос и мексикански коктели.

Локација

Taco's Jam, Булевар Партизански Одреди, Скопје, Северна Македонија

Социјални мрежи
Затворено
Отворено време денес: 11:00 am - 10:00 pm
 • Понеделник

  Затворено

 • вторник

  11:00 am - 10:00 pm

 • Среда

  11:00 am - 10:00 pm

 • Четврток

  11:00 am - 10:00 pm

 • Петок

  11:00 pm - 11:00 pm

 • Сабота

  11:00 am - 11:00 pm

 • Недела

  12:00 pm - 10:00 pm

 • јануари 26, 2023 11:43 pm локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место