Категорија: Маркетинг

Апр 25
14 маркетинг стратегии за ресторан

Ресторанот е еден од тие бизниси кои имаат огромна компетиција, затоа треба да…

Фев 25
Како да ги мотивирате вашите гости да објават фотографии од ресторанот и храната? Бесплатна маркетинг стратегија.

Маркетинг стратегија за ресторан во денешно време е многу различна од маркетинг…

Јан 06
Како до повеќе оценки за вашиот бизнис? Добивајте повеќе бизнис рецензии

Вашите бизнис рецензии може да бидат одлична маркетинг стратегија. Но исто така може…

Додај Место