Барам
 • Авто делови
 • Автобуски станици
 • Агенции за обезбедување
 • Агенција за недвижности
 • Адвокати
 • Апартмани
 • Аптеки
 • Базени
 • Банки
 • Банкомати
 • Бензински пумпи
 • Болници
 • Винарии
 • Градежништво
 • Маркети
 • Маркетинг услуги
 • Машка облека
 • Продажба - бела техника
 • Ресторани
 • Финансиски услуги
 • Фризерски салон
 • Хотели
Каде?

Кои сме ние?

МИСИЈА

Достапност во секое време со комплетни податоци и информации за најпознатите објекти и локации низ цела држава.

ВИЗИЈА

Дигитализација на секој бизнис кој не е достапен во онлајн светот со цел промоција на истиот и постојано надоградување се со моменталните светски трендови.

ГРИЖА ЗА КОРИСНИЦИ

Задоволството на нашите клиенти ни е најбитно. Доколку имате и најситен проблем и двоумење за било што, контактирајте не веднаш!

Што ви овозможува Бизнис ИД?

Замислете каков бил животот на модерниот човек до пред глобалното распространување на интернетот. Со сигурност, многу посложен од денеска.

Денеска, можеме да најдеме се што ни е потребно на интернет, да купиме, да продадеме, изнајмиме, пронајдеме и резервираме од фотелјата во нашата дневна соба. Тоа е една огромна предност и придобивка. Монолитен е фактот дека на интернет може да се најдат голем спектар од услуги кои би ни биле од корист, но како да ја препознаеме онаа правата, онаа што ни нуди услуги без да ни одземе многу труд, време и пари.

Кој може да го дигитализира својот бизнис?

Во Бизнис ИД заедницата како платформа која, исто така застапена и на социјалните мрежи (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest), како огласник на услугите на нашите клиенти. Може да се рекламираат сите кои продаваат и нудат дејности од било која категорија.

…Аптеки, стоматолози, барови, дискотеки, казина, менувачници, транспортни компании, продавници за бела техника, златари, киоск, компјутерска галантерија, салони за мебел, продажба на накит, облека, парфимерии, маркети, апартмани, вили, спа центри, авто-перални, ланч барови, кафетерии, пицерии, слаткарници… се само дел од опсегот на категории за рекламирање на нашата платформа.

Кои се моите придобивки од приклучување кон Бизнис ИД?

Живееме во свет на заедници. Заедници на правници, заедници економисти, заедници на лекари, итн. А каде сме сите ние кои бараме брзи и точни информации?! А, воглавно сите имаме потреба од тоа, па затоа ние ја создадовме оваа заедница Бизнис ИД.

Ќе започнеме од оние кои патуваат. Како што знаете, сите ние патуваме, затоа и постојано ќе се обраќаме во прво лице, бидејќи ние сме водени од потребите на сите вас. Знаеме колку е тешко да го пронајдете вашето ноќевалиште или пак, не знаете каде да вечерате, но отсега тоа нема да претставува никаков проблем. Кога ветуваме дека ќе ги решиме вашите примарни проблеми при патување, зборуваме за огромна распространетост и огромен промовирачки и рекламен блок на платформата Бизнис ИД.

Pin It on Pinterest