Локација

XXV6+P8V Bliss Pizza, Тетово 1220

Затворено
Отворено време денес: 7:00 am - 11:00 pm
 • Понеделник

  7:00 am - 11:00 pm

 • вторник

  7:00 am - 11:00 pm

 • Среда

  7:00 am - 11:00 pm

 • Четврток

  7:00 am - 11:00 pm

 • Петок

  7:00 am - 11:00 pm

 • Сабота

  7:00 am - 11:00 pm

 • Недела

  N / A

 • јули 13, 2024 11:46 pm локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место