Локација

Bllok Pizza, Пашë Дерралла 1220, Тетово 1220

Затворено
Отворено време денес: 5:00 pm - 12:00 am
 • Понеделник

  N / A

 • вторник

  N / A

 • Среда

  N / A

 • Четврток

  N / A

 • Петок

  N / A

 • Сабота

  N / A

 • Недела

  5:00 pm - 12:00 am

 • јули 14, 2024 12:17 am локално време

 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место