Локација

Bozadzhija Rekord 2, Никола Тесла 19a, Тетово 1220

Затворено
Отворено време денес: 9:00 am - 7:00 pm
 • Понеделник

  6:00 am - 11:00 pm

 • вторник

  6:00 am - 11:00 pm

 • Среда

  6:00 am - 11:00 pm

 • Четврток

  6:00 am - 11:00 pm

 • Петок

  6:00 am - 11:00 pm

 • Сабота

  6:00 am - 10:00 pm

 • Недела

  9:00 am - 7:00 pm

 • јули 14, 2024 12:24 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место