Локација

2X7C+CGR Burektore Royal-As, Тетово 1220

Затворено
Отворено време денес: 7:00 am - 10:00 pm
 • Понеделник

  7:00 am - 10:00 pm

 • вторник

  7:00 am - 10:00 pm

 • Среда

  7:00 am - 10:00 pm

 • Четврток

  7:00 am - 10:00 pm

 • Петок

  7:00 am - 10:00 pm

 • Сабота

  7:00 am - 10:00 pm

 • Недела

  7:00 am - 10:00 pm

 • јули 21, 2024 12:02 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место