Локација

2X5C+W2V Бургер Кинг, Тетово 1220

Затворено
Отворено време денес: 10:00 am - 10:00 pm
 • Понеделник

  10:00 am - 10:00 pm

 • вторник

  10:00 am - 10:00 pm

 • Среда

  10:00 am - 10:00 pm

 • Четврток

  10:00 am - 10:00 pm

 • Петок

  10:00 am - 10:00 pm

 • Сабота

  10:00 am - 10:00 pm

 • Недела

  10:00 am - 10:00 pm

 • јули 14, 2024 12:34 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место