Локација

Burger Stop Skopje, Blvd. Partizanski Oderdi 21/А2-1, Скопје 1000

Не е достапно
Денешниот распоред за работа не е достапен
 • Понеделник

  12:00 pm - 11:00 pm

 • вторник

  12:00 pm - 11:00 pm

 • Среда

  12:00 pm - 11:00 pm

 • Четврток

  12:00 pm - 11:00 pm

 • Петок

  12:00 pm - 11:00 pm

 • Сабота

  12:00 pm - 11:00 pm

 • Недела

  N / A

 • јули 14, 2024 12:21 am локално време

 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место