Локација

Chicken meat „City Chicken“, R1104 60, Куманово

Не е достапно
Денешниот распоред за работа не е достапен
 • Понеделник

  10:00 am - 10:00 pm

 • вторник

  10:00 am - 10:00 pm

 • Среда

  10:00 am - 10:00 pm

 • Четврток

  10:00 am - 10:00 pm

 • Петок

  10:00 am - 10:00 pm

 • Сабота

  10:00 am - 10:00 pm

 • Недела

  N / A

 • јули 14, 2024 1:08 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место