Локација

Fresh Grill Fast Food, Париска Комуна, Тетово 1200

Затворено
Отворено време денес: 9:00 am - 9:00 pm
 • Понеделник

  9:00 am - 9:00 pm

 • вторник

  9:00 am - 9:00 pm

 • Среда

  9:00 am - 9:00 pm

 • Четврток

  9:00 am - 9:00 pm

 • Петок

  9:00 am - 9:00 pm

 • Сабота

  9:00 am - 9:00 pm

 • Недела

  9:00 am - 9:00 pm

 • јули 14, 2024 12:19 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место