Локација

Гостилница „Кај Кекеле“, Кузман Јосифоски 83, Прилеп 7500

Не е достапно
Денешниот распоред за работа не е достапен
 • Понеделник

  7:00 am - 11:00 pm

 • вторник

  7:00 am - 11:00 pm

 • Среда

  7:00 am - 11:00 pm

 • Четврток

  7:00 am - 11:00 pm

 • Петок

  7:00 am - 11:00 pm

 • Сабота

  7:00 am - 11:00 pm

 • Недела

  N / A

 • јули 21, 2024 1:03 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место