Локација

Гостилница Штипска куќа, MK, Вељко Влаховиќ бр2, Штип 2000

Отворено
Отворено време денес: 8:00 am - 1:00 am
 • Понеделник

  N / A

 • вторник

  8:00 am - 12:00 am

 • Среда

  8:00 am - 12:00 am

 • Четврток

  8:00 am - 12:00 am

 • Петок

  8:00 am - 1:00 am

 • Сабота

  8:00 am - 1:00 am

 • Недела

  8:00 am - 12:00 am

 • јули 20, 2024 11:45 pm локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место