Локација

Гостилница Стара табана, Јоска Јорданоски 38, Прилеп 7500

Регион
Не е достапно
Денешниот распоред за работа не е достапен
 • Понеделник

  10:00 am - 12:00 am

 • вторник

  10:00 am - 12:00 am

 • Среда

  10:00 am - 12:00 am

 • Четврток

  10:00 am - 12:00 am

 • Петок

  10:00 am - 12:00 am

 • Сабота

  9:00 am - 12:00 am

 • Недела

  N / A

 • јуни 16, 2024 5:16 pm локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место