Локација

Градска Кафана Чоканче, Ул. 120 Зграда 1/3, Тетово 1200

Затворено
Отворено време денес: 8:00 am - 11:00 pm
 • Понеделник

  8:00 am - 11:00 pm

 • вторник

  8:00 am - 11:00 pm

 • Среда

  8:00 am - 11:00 pm

 • Четврток

  8:00 am - 11:00 pm

 • Петок

  8:00 am - 11:00 pm

 • Сабота

  8:00 am - 11:00 pm

 • Недела

  N / A

 • јули 13, 2024 11:37 pm локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место