Локација

Градска кафана „Кај Дацо“, Штип 2000

Затворено
Отворено време денес: 8:00 am - 12:00 am
 • Понеделник

  8:00 am - 12:00 am

 • вторник

  8:00 am - 12:00 am

 • Среда

  8:00 am - 12:00 am

 • Четврток

  8:00 am - 12:00 am

 • Петок

  8:00 am - 1:00 am

 • Сабота

  8:00 am - 1:00 am

 • Недела

  8:00 am - 12:00 am

 • јули 21, 2024 7:03 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место