Локација

2X9J+QPJ Hamburgeria Niki, Дреновец, Тетово 1220

Не е достапно
Денешниот распоред за работа не е достапен
 • Понеделник

  7:00 am - 6:00 pm

 • вторник

  7:00 am - 6:00 pm

 • Среда

  7:00 am - 6:00 pm

 • Четврток

  7:00 am - 6:00 pm

 • Петок

  7:00 am - 6:00 pm

 • Сабота

  N / A

 • Недела

  N / A

 • јули 14, 2024 12:35 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место